Зміна тарифних планів

Шановні абоненти!

Звертаємо Вашу увагу, що з 1 лютого 2018 відбудуться зміни в умовах надання послуги високошвидкісного доступу до інтернету.

Щиро дякуємо Вам за те, що користуєтеся послугами Інтернет нашої компанії. Ми цінуємо кожного клієнта і те, що Ви з нами, – має для нас велике значення. Саме тому ми постійно працюємо над удосконаленням якості надання послуг, збільшенням швидкості доступу до мережі, резервування магістралей.

Компанія змушена зробити це, щоб привести тарифи до більш-менш економічно обґрунтованого рівня після підвищення витрат. Обслуговування кабельної оптоволоконної мережі в населених пунктах та між ними природно вимагає затрат. Ні для кого не секрет, що впродовж останніх років вчергове відбулось збільшення вартості паливно-мастильних матеріалів, енергоносіїв, оренди магістральних каналів з’язку. Також, у зв’язку з інфляцією та падінням курсу національної валюти, відповідно зросла вартість обладнання і витратних матеріалів, необхідних для забезпечення якісної роботи, підтримки та модернізації мережі. Це призводило до суттєвого збільшення витрат на поточне обслуговування мережі. Попри це все, ми не збільшували вартість послуг доступу до мережі протягом останніх 3 роки, і навпаки постійно піднімали швидкість доступу до мережі. Проте, для того, щоб Ви і надалі могли насолоджуватись комфортним та стабільним доступом до мережі, необхідно вносити зміни до тарифних планів.

Враховуючи вищезазначене, ми вимушені повідомити, що з нового розрахункового періоду, а саме з 01 лютого 2018 року, змінено усі тарифні плани.
Тарифні плани, які будуть діяти з 01 лютого 2018 року:

http://tarif.infobyte.com.ua

Сподіваємось на Ваше розуміння.